Wandelwagen 3 in 1

Wanneer je net een kindje hebt, moet je meteen veel spulletjes kopen die je na de wondere eerste levensjaren waarschijnlijk nooit meer van doen hebt. Tweedehands is niet altijd een goed idee, maar gelukkig kan je wel een aantal uitgaven combineren. Laat dat nu net zijn wat een wandelwagen 3-in-1 doet. Een wandelwagen 3-in-1 heeft een onderstel waarop een wiegje, zitje en autostoeltje passen. Zo heb je meteen alles wat je nodig hebt en ben je ook nog eens heel compact bezig. Naar een pretpark? Dan neem je gewoon even je autostoeltje en zet je het op het onderstel en je wandelwagen is klaar voor gebruik! Wij hebben de beste 3-in-1-wandelwagens voor je uitgezocht. Je vindt ze hieronder terug.

Wandelwagen 3-in-1 kopen in België

Een wandelwagen 3-in-1 is de ideale oplossing voor jonge Vlaamse gezinnen. Ze focussen voornamelijk op stedelijk gebruik en zijn compact vormgegeven, wat natuurlijk handig is wegens de vele kleine voetpaden en het gebrek aan voetgangerszones. Daarnaast stop je de wandelwagen 3-in-1 eenvoudig in de wagen en heb je er meteen ook een autozitje bij. Lekker handig en comfortabel. Dat autozitje voldoet natuurlijk aan alle voorwaarden die in de Belgische verkeerswetgeving worden gesteld, waardoor je op het vlak van veiligheid helemaal goed zit.

De populariteit van de wandelwagen 3-in-1 neemt alleen maar toe. Vroeger was de consument vaak kritisch ten opzichte van de kwaliteit. Het klopt dat fabrikanten toen nog te vaak de focus legden op de wandelwagen en minder op het wiegje en de autostoel. Tegenwoordig is dat toch wel grondig anders en kan een autostoeltje van een wandelwagen perfect tippen aan de individueel verkrijgbare autostoeltjes binnen dezelfde prijsklasse.

Daarnaast speelt de flexibiliteit van een wandelwagen 3-in-1 zeker in diens voordeel. Niet alleen omdat je meteen een wiegje, wandelwagen en autozitje tegelijk hebt, maar ook omdat je vaak zelf kiest hoe je alles monteert. Zo kan je perfect je favoriete kijkrichting, zithouding et cetera bepalen. Vooral bij de betere modellen, waarbij je nog eens over talloze accessoires beschikt, is dat een belangrijk pluspunt.

Ten slotte heeft de wandelwagen 3-in-1 nog een laatste pluspunt. Je hebt meteen alles in dezelfde stijl. Zo is het definitief gedaan met de potpourri van kleuren en stijlen die typerend zijn voor kindergadgets. Bij de betere modellen krijg je er soms zelfs een boodschappenmand of een handtas in dezelfde stijl bij. Wie zegt dat een wandelwagen niet modieus kan zijn, is grondig mis.