Tweeling wandelwagen

Als je een tweeling hebt, moet je vaak goed nadenken over hoe je alles gaat aanpakken. Je kan niet zomaar alle spullen van je eerste kindje recupereren. Anderzijds heeft een tweeling ook voordelen en ben je vaak goedkoper af als je pampers of babyvoeding in bulk koopt. Hoe dan ook heb je een tweeling wandelwagen nodig. Bij tweeling kinderwagens heb je steeds zicht op de twee kindjes. Tweeling kinderwagens komen in verschillende uitvoeringen waarbij de kindjes achter of naast elkaar zitten. Het leukste is het natuurlijk als je kindjes naast elkaar in de 2ling kinderwagen zitten, maar als ze achter elkaar zitten is alles wel extra smal en raak je makkelijker door een smalle gang of tussen twee wagens. Wat de beste tweeling kinderwagen is? Wij zochten het voor je uit. Kies hieronder de beste tweeling kinderwagen.

Tweeling wandelwagen kopen met kindjes naast of achter elkaar

Alle twee hebben ze hun eigen voor- en nadelen. Als de kinderen naast elkaar zitten heb je bijvoorbeeld een perfect zicht op alle twee. Bovendien heeft de kinderwagen een kleinere draaicirkel. Het nadeel is dan weer dat zo’n tweeling kinderwagens een stuk breder zijn en hierdoor ook iets lastiger te besturen zijn. Zorg er alvast voor dat je nog door de gang kan, ook als er bijvoorbeeld fietsen staan. Een ander nadeel van deze tweeling kinderwagens is dat de kindjes elkaar kunnen ambeteren. Het is natuurlijk niet leuk als het ene kindje wil slapen en het ander kindje beslist dat het tijd is om lekker met de armpjes te zwieren.

Als het wat smaller mag zijn, is een tandemwagen een goed idee. Dan pas je veel beter overal tussen. Bovendien zitten je kleintjes onafhankelijk van elkaar in de tweeling wandelwagen waardoor ze elkaar minder kunnen storen. Het stuurt daarnaast net zo goed als een model waarbij ze naast elkaar zitten. Het nadeel is dan weer dat je een grote draaicirkel hebt en je een minder goed zicht hebt op een van de kindjes. Ook voor de kindjes zelf is het wel vaker zo dat een van hen een minder goed zicht heeft. En dan is het niet altijd leuk om zware knopen door te hakken.

Welke van de twee de beste tweeling kinderwagen is? Dat zal je vooral zelf even moeten bepalen. Probeer ze eventueel eerst even uit of bekijk enkele productvideo’s waarbij je de ins en outs meteen ontdekt.