Quinny wandelwagen

De Nederlandse consumentenorganisatie Consumentenbond heeft de Quinny-wandelwagen al veelvuldig aan tests onderworpen en kwam daarbij steeds lovend uit de hoek. De Quinny-wandelwagen, onder andere bekend omwille van de Quinny Speedi en de Quinny Speedi-adapter, heeft dan ook al talloze prijzen in de wacht weten te slepen en staat bekend als een betrouwbare wandelwagen waarbij de focus naar kwaliteit, gebruiksgemak en veiligheid gaat. De lijn wandelwagens van Quinny bevat gemiddeld tien Quinny-wandelwagens en wordt regelmatig vernieuwd. Benieuwd welke Quinny-babywagen of Quinny-kinderwagen 3 in 1 jij nodig hebt? Ontdek dan zeker onze drie favorieten.

Over de Quinny-wandelwagen

De Quinny-wandelwagen is een vrij nieuwe wandelwagen die in 2004 werd geïntroduceerd, toen de Quinny wandelwagen Buzz op de markt werd gebracht. Iedere Quinny-kinderwagen werd ontworpen met een focus op de stedelijke en stijlvolle ouder. De Quinny-wandelwagen laat zich onder andere kenmerken door futuristische designs en bijzondere stijlen, waarbij Quinny het niet nalaat om af te wijken van het klassieke idee van de wandelwagen. Een voorbeeld daarvan is de Quizzy-kinderwagen Yezz Air waarbij het kleintje in een schommelende hangmatzitting plaatsneemt.

Quinny werd vooral bekend toen het in 2008 de samenwerking aanging met de veelbelovende Deense ontwerper Henrik Vibskov. Hij creëerde niet alleen een Quinny-wandelwagen maar ook talloze andere producten voor moeder en kind. Hij staat bekend omwille van zijn Piggy-serie, modeartikelen met patronen van varkens en ontwierp onder andere varkenstassen. Later won hij onder andere de Söderbergprijs (2011) en intussen zijn zijn flamboyante ontwerpen te vinden in alle grote modesteden ter wereld. Hij zorgde ervoor dat de Quinny-wandelwagen in de grootste modemagazines verscheen en tot op heden staat de Quinny-buggy nog steeds bekend als het symbool van modieuze mama’s.