Mutsy wandelwagen

De Mutsy-wandelwagen blinkt uit op het vlak van veelzijdigheid en ergonomie. Desondanks is een Mutsy-wandelwagen in alle eenvoud ontworpen en krijg je er geen talloze onnodige accessoires bij. Je bestelt zelf wat je nodig hebt en kan op die manier de prijs drukken of de Mutsy-kinderwagens volledig naar je hand zetten. De collectie Mutsy-kinderwagens is wel vrij ruim en dat maakt eeen Mutsy-kinderwagen kopen er natuurlijk niet eenvoudiger op. Wij helpen je om een goede Mutsy-wandelwagen te vinden. Hieronder ontdek je wat volgens ons de beste Mutsy-kinderwagens van het moment zijn.

Over de Mutsy-wandelwagen

Al sinds 1937, toen het met het model M (Mutsaerts) op de markt kwam, helpt Mutsy jonge ouders aan een comfortabele Mutsy-wandelwagen. De Mutsy-wandelwagen mocht meteen op veel belastinstelling rekenen en in 1952 ging de Mutsy-kinderwagen zelfs naar de wereldtentoonstelling in Mexico. Later volgden er nog talloze andere producten, zoals kinderstoeltjes, buggy’s en 3-in-1-concepten. De Mutsy-wandelwagen bleef echter het populairste product en zeker de in 2013 gelanceerde Mutsy-kinderwagen voor in het vliegtuig kon op veel interesse rekenen. Intussen wisten de Mutsy-kinderwagens talloze prijzen in de wacht te slepen en werden ze recent ook door Consumentenbond veelvuldig uitgeroepen tot beste kinderwagen van het moment.

Hoewel de Mutsy-wandelwagen een lange geschiedenis heeft, bleven de ontwerpers steeds trouw aan het originele concept. Zo maakt de Mutsy-wandelwagen het leven van kersverse ouders nog steeds een stuk eenvoudiger. Dat doet het echter wel met nieuwe modellen die nog veelzijdiger, compacter, lichter en comfortabeler zijn, zonder de eenvoud van de Mutsy-kinderwagens uit het oog te verliezen. De Mutsy i2, de Mutsy Evo wandelwagen en de Mutsy Nio wandelwagen bewijzen dat als geen ander.

Ten slotte denkt de Mutsy-wandelwagen ook aan de ergonomie van ouder en kind. De rugleuning en het zitgedeelte kan in elke positie versteld worden, terwijl de Mutsy-wandelwagen een plezier is om mee te wandelen en de duwbeugels ergonomisch zijn ontwerpen. “Simple human magic”, noemen ze het zelf. Hoe dan ook is een Mutsy-kinderwagen kopen echt wel een goed idee.