Duo wandelwagen

Een duo wandelwagen is ideaal voor als er niet te veel tijd tussen je kindjes zit. Qua keuze zijn er geen beperkingen. Zo heb je een duo wandelwagen voor baby en peuter, een duo wandelwagen waarbij de kindjes netjes naast elkaar zitten of een dubbele wandelwagen waarbij de oudste vooraan of net achteraan zit. Elk type dubbele wandelwagen heeft eigen voor- en nadelen, maar ga vooral zelf even na welke dubbele wandelwagen voor jou het beste is. Wij hebben alvast verschillende soorten wandelwagens uitgezocht en de beste dubbele wandelwagens voor je geselecteerd.

Duo wandelwagen kopen in België

Je merkt dat de beste dubbele wandelwagen zich laat kenmerken door een smal en compact design en een uitstekende vrijheid als het op de zit- of ligpositie aankomt. Zo houd je de kleinste voortdurend in het oog en heeft de peuter lekker veel zicht op al dat moois in de buurt. Daarnaast is het nog leuker als ze gewoon naar elkaar kunnen kijken of als je ze alle twee in de gaten kunt houden.

Daarnaast moet je er ook even op letten of de dubbele wandelwagen eenvoudig op te plooien is. Dat is vooral belangrijk als je de duo wandelwagen ook met de wagen mee wilt nemen, bijvoorbeeld tijdens een tripje naar de olifanten van Pairi Daiza. Als je een ruime koffer hebt, hoef je je daarover niet al te veel zorgen te maken, maar anders ga je toch maar beter de inklapafmetingen na en controleer je hoe eenvoudig je de dubbele wandelwagen in- en opklapt. Vaak zijn er op de productpagina’s video’s terug te vinden waarop al snel het een en ander duidelijk wordt.

Qua prijzen moet je rekenen op 300 tot zo’n 700 euro. Veel hoger hoef je niet te gaan want voor je het weet zijn ze de dubbele wandelwagen ontgroeid. Als je lager gaat, heb je dan weer zelden met goede kwaliteit te maken.