Chicco wandelwagen

De Chicco-wandelwagen is een betaalbare wandelwagen die voldoet aan alle eisen die hedendaagse ouders stellen. De Chicco-kinderwagen is dan ook dynamisch en wendbaar en houdt rekening met de noden van de kleinste mensjes. De expertise vanuit het Chicco-observatorium, een studiecentrum voor onder andere psycho-fysieke noden, wordt rechtstreeks omgezet in pasklare producten waarvan de Chicco-wandelwagen een goed voorbeeld is. Weet je niet welke Chicco-wandelwagen te kopen? Ontdek dan onze persoonlijke favorieten.

Over de Chicco-wandelwagen

De geschiedenis van Chicco gaat terug tot 1946, toen de groep Artsana werd opgericht door Petro Catelli. De groep Artsana was aanvankelijk gespecialiseerd in de productie van artikelen voor aderpunctie. Het was pas toen in 1958 zijn zoon Chicco het levenslicht zag, dat Petro zich op de markt van kinderartikelen zou gooien. Al snel werd Chicco een van de grootste spelers op de Italiaanse markt en veroverde de Chicco-wandelwagen de hele wereld. Naast de Chicco-wandelwagen ontwikkelde het bedrijf nog talloze andere producten, zoals borstkolven, zwangerschapskussens, babydragers, parkjes, nachtlampjes en zelfs luchtbevochtigers. Bovendien heeft Chicco zelfs een eigen speelgoedlijn.

Hoewel er meer dan 70 jaar ervaring achter de Chicco-wandelwagen verscholen gaat, liet Chicco het nooit na om technologisch geavanceerde oplossingen te vinden en daarbij in te spelen op de actuele noden van hedendaagse kinderen en ouders. De producten van Chicco zijn in meer dan 100 baby-en kinderwagens terug te vinden, alsook in apotheken in België. Daarnaast kan je de Chicco-buggys bij alle grote en bekende webshops kopen. Wij zochten de beste koopjes voor je uit en helpen je bij het vinden van de beste Chicco-wandelwagen.